Veelzijdig, ook voor relaties!

Wie Emyris een beetje kent, weet dat het een veelzijdig pakket is. Waarin je als backoffice gebruiker alle lijnen kunt uitzetten met betrekking tot het plannen. Maar wat nou als je informatie wilt delen of wilt laten zien aan je contactpersoon. Met slechts één druk op de knop is jouw contactpersoon binnen in zijn/haar eigen portaal! Binnen Emyris kennen we twee soorten contactpersonen. Eén voor opdrachtgevers en één voor inhuurpartijen.

Contactpersoon opdrachtgevers Een contactpersoon wordt toegevoegd in Emyris door een backofficegebruiker. Hij/zij bepaalt onder andere of zij in mag loggen in het portaal. Als dit wordt toegewezen, kan de contactpersoon inloggen in Emyris. De contactpersoon ziet vervolgens een aantal dingen die belangrijk zijn voor hun eigen bedrijf. Zo is er de mogelijk om de aankomende diensten te bekijken of de diensten die al zijn afgerond. Daarbij is ook zichtbaar welke medewerker de dienst draait en welke rol die is toebedeeld. Ook kunnen de facturen zichtbaar zijn. Hierin staan alle facturen die op dat moment in het systeem staan. Tot slot kan een contactpersoon vanuit dit portaal een dienst aanvragen. Zo hoeft er niet eerst heen en weer gebeld te worden, maar kan het direct ingeschoten worden in Emyris. De backofficegebruiker ziet dan een aanvraag binnenkomen en kan deze in behandeling nemen. Tijdbesparend, toch?

Contactpersoon inhuurpartij

Een inhuurpartij kan ook een contactpersoon krijgen. In grote lijnen lijkt dit op die van de opdrachtgever. Wat afwijkt is dat hier inkooporders te zien zijn. Ook is hier een lijst zichtbaar waar alle medewerkers van de inhuurpartij te zien zijn en waar/welke dienst ze draaien komende periode.

Emyris is een veelzijdige applicatie voor beveiligers, verkeersregelaars, theaters en schouwburgen. Daarnaast biedt Emyris, zoals je leest, veel opties aan voor de relaties van deze partijen. Dit zorgt ervoor dat het toegankelijk en persoonlijk blijft. Geen functie is vergeten. Ben jij benieuwd naar alle functies en of deze aansluiten op jouw organisatie? Neem dan contact op via sales@deviske.nl of bel 0314 – 760 710

24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Contact De Viske ICT BV


Innovatieweg 26
7007 CD Doetinchem

Tel: 0314 - 760 710

KVK: 60576537

Mail: info@deviske.nl

Spechthorstweg 4

7471 GH Goor

Tel: 0547-260206

Support

 

Ga naar onze Support pagina

of stuur een email naar 

support@emyris.com

Demo aanvragen?

 

Wilt u graag meer informatie over Emyris en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op via:

0314 - 760 710 of mail naar: sales@deviske.nl

 

 

Volg ons op social media
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter