Gooi uw planning om en start met Emyris!

Een evenement organiseren, een grote groep medewerkers naar diverse locaties sturen. Er gaat veel planning aan vooraf. Met een Excel-bestand de organisatie regelen is tijdrovend en onoverzichtelijk. Daarom is er een planningsmodule ontworpen, Emyris.

Emyris is speciaal ontworpen voor de werelden van beveiliging, verkeersregelaars, evenementen en schouwburgen. In deze wereld wordt veel geregeld en georganiseerd, waarbij planning één van de belangrijkste aspecten is. De kracht van Emyris zit hem in het bepalen van de 'organisatie-/actie-fases' en daaropvolgend de mogelijkheid om de medewerkers zelf hun beschikbaarheid aan te laten geven. Aan de hand van deze beschikbaarheid kan de 'organisatie' vervolgens (indien gewenst) specifieke taken toewijzen. Uiteraard kunnen er meerdere medewerkers aan taken toegewezen worden, waarbij ook één medewerker de rol van coördinator toegewezen krijgt.

Daarnaast blinkt Emyris uit op de mogelijkheden van gebruik. Emyris kan gebruikt worden zowel via een webapplicatie, als via de apps in zowel de Google Play Store als de Apple App Store. Er kunnen pushmeldingen verstuurd worden naar medewerkers over nieuwe diensten, nieuwe beschikbaarheid maar ook veranderingen in het rooster. Communiceren kan makkelijk via een direct berichtje, waardoor het achteraf mailen overbodig is. Via de webapplicatie heeft u een totaal overzicht waar u te allen tijde kan raadplegen. Zowel voor de organisatie, als voor de medewerker zelf!

We zijn iedere dag bezig met het verbeteren van Emyris en de mogelijkheden uitbreiden. Uw wensen en behoeften zijn daarin belangrijk. Vrijwel niks is onmogelijk om in de planningsmodule te zetten. Zo is bijna iedere planningsmodule uniek, omdat ze op maat gemaakt worden. Iedere klant heeft andere behoeften en wij van Emyris begrijpen dit maar al te goed.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op via 0314 – 760 710 en vraag een demo aan. Tijdens deze demo worden de huidige functionaliteiten nog duidelijker en kunt u uw wensen en behoeften aangeven. Hierdoor heeft u altijd het perfecte planningspakket, speciaal voor uw bedrijf.

Contact De Viske ICT BV


Innovatieweg 26
7007 CD Doetinchem

Tel: 0314 - 760 710

KVK: 60576537

Mail: info@deviske.nl

Spechthorstweg 4

7471 GH Goor

Tel: 0547-260206 

KVK 06068533

Support

 

Ga naar onze Support pagina

of stuur een email naar 

support@emyris.com

Demo aanvragen?

 

Wilt u graag meer informatie over Emyris en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op via:

0314 - 760 710 of mail naar: sales@deviske.nl

 

 

Volg ons op social media
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter