PREVIEW EMYRIS

Een korte preview van uw toekomst...
Aanmeldscherm.png

Aanmelden

Iedere medewerker krijgt een eigen login om zich te kunnen aanmelden bij Emyris. Via het aanmeldscherm logt u in bij onze planningsmodule. 

Diensten inplannen

Via onze planningsmodule kunt u makkelijk uw medewerkers inplannen. Deze diensten kunnen zij inzien via de computer of via de app. Het is mogelijk om hierbij meldingen in te stellen. Zo krijgt iedere medewerker een melding wanneer zij ingepland zijn voor een nieuwe dienst.

Planning kort.png
Planning lang.png
IMG_0286 (2).PNG
Lijst medewerkers.png

Profielen

Iedere medewerker wordt opgenomen in uw planningssysteem. Daarnaast kunt u ook een overzicht houden van freelancers, zzp'ers en relaties. Voor elke partij kan een apart profiel aangemaakt worden, zodat het voor u overzichtelijk blijft.

App voor iOS en Android

Uiteraard beschikt Emyris over een app. Deze is gratis te downloaden. De app is te gebruiken voor zowel iOS als Android. De app geeft je toegang tot alle functionaliteiten van de software. Het is mogelijk om meldingen te versturen over nieuwe indelingen en veranderingen. 

 

Om het te gebruiken moet je beschikken over een autorisatie. Deze autorisatie is makkelijk in te scannen met een QR-code. Hiermee hebben zowel planners als medewerkers, zzp'ers, inhuurpartijen en opdrachtgevers toegang tot het portaal.

Offerte.png
Facturatie.png

Offertes, facturen en meer...

Emyris biedt veel meer functionaliteiten. Het is mogelijk om offertes en facturen op te stellen. Daarnaast kunt u makkelijk inkooporders opstellen en kunnen uw relaties u eenvoudig bereiken door middel van Emyris. Zij kunnen nieuwe opdrachten naar u insturen en hoeven hiervoor niet meer te bellen. 

Het is mogelijk om snel met uw personeel te communiceren, berichten te sturen en veranderingen door te voeren. U houdt makkelijk al uw contracten met relaties bij en beschikt over alle informatie in één systeem.

 

Welkom in uw toekomst.

Contact De Viske ICT BV


Innovatieweg 26
7007 CD Doetinchem

Tel: 0314 - 760 710

KVK: 60576537

Mail: info@deviske.nl

Spechthorstweg 4

7471 GH Goor

Tel: 0547-260206 

KVK 06068533

Support

 

Ga naar onze Support pagina

of stuur een email naar 

support@emyris.com

Demo aanvragen?

 

Wilt u graag meer informatie over Emyris en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op via:

0314 - 760 710 of mail naar: sales@deviske.nl

 

 

Volg ons op social media
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter